måndag, oktober 09, 2006

helgens bravader

När jag tittar tillbaka på helgen känns det som ett blankt blad, trots att jag vet att den innehöll tusen punkter, roliga. Låt mig tänka. Fredag var ju jättemysig med teater och drink på bryggargatan. Vi träffade på therese och tomas och anja och jonas på teatern och slog följe med dom ut i natten. "Jag är en fågel nu" passade min ganska kräsna humor och jag skrattade gott. Ingen buskis, under bältet eller snubbelskratt. Men en hel del olika dialekter och människor i utanförskap. Låter kanske tragiskt. Men kul var det.
I lördags var vi först i jävre och åt på Tommys och på kvällen åt vi dufva i Blåsmark. Mums. Fast jag vågade bara smaka lite... Sen halvsov jag till den spännande sverige-spanien matchen. Igår var vi och badade i öjebyn. Molly fick plaska i barnpoolen och dyk och simträna i varmvattenspoolen. Jag och Johannes tog några varv i den kalla 25metersbassängen. Efteråt blev det mat och vila för molly och mat och Idolrepris för föräldrarna. Avslutade med två maxiyatzy rundor med Mia innan det var dags att se Beck och sedan sova.
Idag är det planering inför biblioteksjobben jag har i november. Dubbelavsnitten av Prison Break ikväll missar jag inte heller.

3 kommentarer:

Mari sa...

Åh, jag hade också velat se teatern och slå följe med er ut i fredagsnatten! Men snart får jag träffa er. Längtar.

Johannes sa...

Jag längar efter att ni ska komma hem till pite.

Jag tycker att den var jättebra, roligt att få gå på teater och värsta lyxen att få ta en drink sen innan man promenerar hem.

Nu ska jag tillbaka till huset och måla fönster i köket och vardagsrummet, och montera nytt vred och lås på garagedörren. Man blir en riktig fixare när man köper hus. Tänker nog snickra ihop en kompost snart, löven börjar regna ned nu.

Mari sa...

Det ska bli så kul att komma och spana in hur renoveringen fortskrider!