söndag, mars 04, 2007

borta bra och hemma bra

Tiden går fort när man har roligt. Idag åker vi norrut för att anlända till Luleå imorgonbitti.
Snälla mamma kommer och hämtar upp.
Mötet med Monki ( www.monkiworld.se) på skärholmen centrum igår var mkt givande för garderoben och inte dyrt alls. Snart kommer en nyöppnad butik att finnas på götgatan oxå, för er som eventuellet råkar befinna er i storstan och inte ids åka ut till förorten. Efter en sån lyckad shoppingrunda förtjänade vi smarrig cheesecake och kaffe. Kvällen avrundades med vin, chips, dip och godis och bra prat. Vilken heldag! Tack för det!

Med hem har vi förutom det vi kom hit med, införskaffat en blocket bilbarnstol för gäster och resor, en påse pocketböcker från pocketrean, nya kläder till mig, Molly, Mia och Johannes och några affischer som kanske kommer upp på backevägen. såklart även minnet av möten med alla fina och nya kort på kusinerna som leker.

Hemma väntar en vecka som nästan helt ska gå i sportlovsledighetens tecken. Molly ska vara ledig från dagis ons-tor-fre och jag ska försöka hitta på kuliga saker att göra för oss två och andra frivilliga. På fredag ska jag och my sweet darling husband gå på konsert och uppleva Salem al Fakir. Och på söndag tänkte jag ta med my darling child på barnteater på Nolia kl 10. En bra vecka väntar. Kul. Nu ska vi göra mat.

CHAO!

Inga kommentarer: