lördag, mars 10, 2007

solsken i konserthallen

ÅÅÅÅÅååååååååå vad bra det var igår. Vi satt gungandes i stolarna och log under dryga timmen som Salem spelade, sjöng och hoppade runt. Han är ett riktigt lyckopiller.

Vi fortsatte vidare till bryggargatan och drack lite goda drinkar tillsammans med Emma och Fredde och sen gick vi hem i snöslasket och la oss i stora stora sängen utan vår gullegris som ju sov hos Mia. Tomt men skönt dagen efter då vi fick sova ut och äta frukost i lugn och ro. Och lilltjejen mötte mig med glädje då jag kom och hämtade henne. Vi gick en runda på stan och fikade på bästa kafet krokodil. Det inhandlades bla en dyr och bra örontermometer på apoteket ( jag fruktar att feber är i intågande men hoppas inte, då blir det inte teater imorgon)och näsdroppar. Nu ska vi se lite på spöket laban och sedan väntar ceasarsallad och melodifestilval med tillbehör. Skönt med lördag!

Jag röstar på The Ark!

1 kommentar:

MiTTSeTTe sa...

Det kanske är värt ett besök då, när han spelar här i stockholm i apri. Härligt med lyckopiller. Hejar också på The Ark. Hoppas att Molly frisknar till. /Kram