tisdag, mars 27, 2007

tvättstugan


Måste bara berätta att doften av tvättmedel lite lagom doftar från källaren. Tvättstugan är invigd och fungerar fantastiskt. Att tvätta och torka går på 2 timmar. Amazing!

4 kommentarer:

Mari sa...

Lyckos er som har en fin tvättstuga. Något man värdeställer betydligt mer sedan man fick en smutsunge i huset!
Grattis till jobbet, skönt att ha halva tiden tryggad. Kanske minskar jag-måste-få-in-pengar-stressen. Resten av tiden kan du förhoppningsvis fylla med roliga, nyskapande projekt.
Kram.

Anonym sa...

Skönt med egen tvättmaskin! Fick en supergullig kalasinbjudan idag...Tyvärr verkar det inte dyka upp något nytt flygbolag som vill ta över Flyme´s flygningar. Vi har insett att vi kommer att bli hemma över påsk. Känns faktiskt lite konstigt att inte åka upp men det kommer fler tillfällen. Vi får inviga gästrummet till sommaren istället, kommer nog upp i slutet av juli. Vad har ni för planer för sommaren?
Kram från Rotan

Anonym sa...

Maria: Trist att inte se er snart, men ni är välkomna när ni har vägarna förbi! Vi ska ha ledigt tre veckor, en i juli och två i augusti. Det blir nog sthlm en vecka i augusti, resten i norr, som det ser ut nu iallafall. Kanske vi kan ses en liten sväng när jag och mamma/syster kommer i mitten av april, vi får höras!
Mari: Tack, och ja, roligt och nyskapande väntar!

Anonym sa...

Hej Hanna! 29 mars. Grattis till både tvättmaskin och cykel. Båda kommer att underlätta för dig, grattis säger jag även till jobbet du fått. Måste kännas skönt för dig att ha få något, som kan inbringa klirr i kassan och inte minst som kan stimulera dig. Snart fyller ju Molly 2 år, då ska hon säkert ha en liten födelsedagsfest för sina kompisar "gissar jag. Blir kul för henne. Ha det så bra i det vackra vårvädret, för jag tror ni har lika fint däruppe, som vi har härnere. Kramar från oss i Berga / Ingrid, Erling, Hassan och Susanne.