söndag, februari 18, 2007

inte bara brus

Äntligen! Vi kan se 1an, 2an och 4an. Och med rätt skaplig bild. Johannes har meckat uppe på taket och vips, så fanns det mer än bara myrornas krig. Snart ska vi koppla in boxern oxå, kanske blir det ännu bättre innan kvällen lider mot sitt slut. Nu ska vi äta green curry kyckling och sedan ta en tur till coop tillsammans. Veckans mat ska inhandlas.

PUSS!

vi saknar Sara , Sofia och Jack. Familjen Enquist och Lisette och Danne.
När ska vi träffas egentligen? Kanske dags att surfa på flygresor igen.....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Längtar efter er också! Nu kommer ni ju också, helt underbart!
Spara lite pengar! det finns mycket snyggt i butikerna nu!
/Kram Lisette och Danne

Anonym sa...

Längtar ni inte efter Bergafolket oxå?

Anonym sa...

Jåå, Vi saknar er också!!
Vi kommer ut till er någon av dagarna, vi får pratas på telefonan och bestämma en dag. Kolla erat schema för nämda dagar så hörs vi. Vi ska kolla logistiken med bilar och barnstolar.
/Johannes

Anonym sa...

Hej Johannes! Kul att du hörde av dig. Tack ska du ha för det. Åh vad vi skulle vilja träffa er och se hur lilla Molly har växt. Men stora problem finns, som kan hindra träffen. Den 28 februari bilar vi ner till Trollhättan i V-götland. Sussie vill titta på Högskolan där, för hon tänker söka dit. Anmälan ska vara inne i april. Den 1 mars sent på kvällen (kl 23:00) är vi hemma igen. Det skulle vara under fredagen 2/3, som vi kunde träffas. Lördagen 3/3 kommer två arbetskamrater till mig, på lunch och dom stannar fram till kvällen. Söndag 4/3 åker ju ni hem. Så fredag är den enda tänkbara dagen, om ni skulle kunna hälsa på oss då en liten stund. Ni är varmt välkomna iallafall. Ni får snacka ihop er du och Hanna. Ha det så bra och sköt om er. Många hälsningar från oss i Berga / Ingrid.