onsdag, februari 21, 2007

träff på backevägen, så kan det se ut



Butiksbakat bröd och diverse pålägg. Loka i tre smaker. kaffe och The. Filtar och bus till små bebisar. Nu kan vi snart ha en riktig inflyttningsfest.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här är en bloggläsare som känner att jag måste lägga in en kommentar efter att ha följt din blogg ett tag. Det är skoj att läsa om era framsteg i huset. Jag började läsa bloggen eftersom jag viste att ni köpt det huset ni nu har, ett jättefint hus som jag blev lite sugen att gå på visningen på. Verkar som om ni har gjort massor med förbättringar. Ser jättefint ut! Jag måste också få berätta att vår lilla tjej går på dagis i stan och ska byta till Trädgården till hösten (om vi får plats), mycket varför jag bestämde att hon skulle byta var för bilden på er Molly när hon leker med skummet och du skriver att det är världens bästa dagis. Jag hade tänkt att vår tjej skulle få gå kvar i stan, bara byta till en äldre avdelning, men det du skrev gjorde att jag ändrade mig. Hoppas att ni får i ordning tvättstuga och att ni verkligen kan flytta in på riktigt snart. Ha en bra dag! /en annan på Backen

Anonym sa...

Hej backebo! Kul att höra! och hoppas verkligen att er lilla tjej får komma till trädgården, som jag absolut rekomenderar varmt!