måndag, februari 05, 2007

just nu istället för att se tv

Förutom att blogga läser jag mycket på kvällarna. Just nu en pocket som heter Historikern och handlar om dracula och vampyrer. Lite läskig faktiskt, om någon känner för lite nervpirrning.Inte nån språkupplevelse dock. Men över 500 sidor underhållning. Ungefär som en lagom bra rysarserie på 5an.

Innan det sträckläste jag ivrigt Män som hatar kvinnor, om nu någon INTE läst den än. Jättebra iallafall.

För tonåringar eller dom som snart är där, eller andra som gillar drakar och äventyr med tjejer som hjältar, "Skämmerskans dotter" och tre uppföljare. Lyssnade på cdbok med Lo kaupii som uppläsare. Fantastiskt!

Nån fler som har boktips till en som läser snabbt och mycket?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hanna! Låna "Blindträff" på bibblan, en polisroman, skriven av Hans Holmér. Han som hade hand om Palmeutredningen, efter mordet.Den är otroligt spännande och du kommer att sträckläsa den. Susanne vill väldigt gärna träffa Molly igen, och er också givetvis. När ni nästa gång kommer till Stockholm, så titta in till oss. Ni är varmt välkomna. Vad sägs? Låt oss få höra. Hälsningar till er alla tre, från Erling.

Anonym sa...

Självklart dyker vi upp til Berga, vi har dock inte bokat datum för nästa tripp ännu. Vi hade tänkt till sportlovet (v.10) men det är inte säkert än. Vi kikar på olika datum. men vi längtar efter att åka ner och träffa er alla!

/Johannes